Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
Acasă » Retete » Masa de Crăciun

Prăjitura Fanta cu brânză dulce - rețeta pas cu pas, fără secrete

489 shares
Mergi la rețetă

Timp estimat pentru citit: 11 minute

Dacă ești în căutarea unei prăjituri răcoritoare și ușor de făcut, atunci trebuie să încerci această rețetă de prăjitură Fanta. Este prăjitura perfectă pentru orice ocazie și pentru orice anotimp!

prajitura Fanta

Avem aici o prăjitură dulce-acrișoară, foarte elegantă, în 3 straturi colorate diferit. Sucul de portocale - fie că e Fanta sau un suc proaspăt - aduce o notă de prospețime și face din această prăjitură un desert lejer și ușor , potrivit atât pentru sărbători, cât și pentru mesele de duminică cu familia.

Veți găsi mai jos rețeta completă, explicată pas cu pas, în imagini, ca să fie ușor de preparat, iar desertul vostru să fie o reușită, apreciat și lăudat de toți cei dragi!

prajitura Fanta cu branza dulce
Mergi direct la:
  • Ce gust are prăjitura Fanta și de ce să o alegi?
  • Ce ne trebuie
  • Cum se face - rețeta pas cu pas cu fotografii
  • Ce puteți înlocui în rețetă
  • Variante ale rețetei
  • Echipamente necesare
  • Cum se păstrează
  • Extra-sfaturi pentru reușita rețetei
  • Alte rețete de prăjituri delicioase
  • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Ce gust are prăjitura Fanta și de ce să o alegi?

Prăjitura Fanta este un desert delicios, cu gust răcoritor, compus din 3 straturi cu texturi și culori diferite: pandișpan pufos cu cacao, cremă de brânză dulce (brânză de vaci) și jeleu acrișor de portocale.

Prăjitura s-a impus inițial ca un desert ieftin, cu ingrediente simple: la blat se folosea praf de copt, iar jeleul de portocale se făcea cu suc acidulat Fanta și cu budincă de vanilie la plic.

Dar prăjitura Fanta poate fi mai mult decât atât, poate fi un desert extraordinar de bun, cu arome fine și delicioase, dacă este pregătită cu tehnicile potrivite și cu ingrediente naturale.

Este o alegere excelentă pentru orice ocazie și în orice anotimp. Se face ușor, este foarte spornică și deosebit de aspectuoasă.

Ce ne trebuie

Cantitățile exacte ale ingredientelor le găsiți la final, în caseta cu rețeta completă pe care o puteți salva sau tipări ca să o aveți la îndemână atunci când gătiți.

Câteva cuvinte despre ingrediente ca vedeți dacă aveți în casă tot ce vă trebuie:

ingrediente pentru blatul de cacao - fără praf de copt

  • ouă - separate, albușuri și gălbenușuri
  • zahăr tos
  • ulei - de floarea soarelui
  • arome - puteți folosi aromele care vă plac, de exemplu: extract de vanilie, coajă rasă de portocale sau extract de portocale
  • făină - folosiți făină albă, de patiserie (tip 000)
  • cacao - alegeți de preferat cacao neagră, pentru că are o aromă intensă și o culoare frumoasă
  • sare - echilibrează gustul și potențează toate aromele. Fără sare, blatul va fi fad.

ingrediente pentru crema de brânză dulce

  • brânză de vaci - se mai numește și brânză dulce. Căutați o brânză cât mai grasă, cu minim 20% grăsime și cu puțin zer. Exact ca brânza pe care o folosim la papanași. Dacă aveți o brânză mai umedă, trebuie să o lăsați câteva ore să se scurgă într-o sită, ca să vă asigurați că nu obțineți o cremă prea moale.
  • unt - este cel care întărește, dă ținută cremei. Așadar, folosiți unt gras, nesărat, cu 82% grăsime. Să fie moale, la temperatura camerei ca să se poată mixa ușor.
  • zahăr - folosiți zahăr pudră, nu zahăr tos! Zahărul tos înmoaie brânza de vaci!
  • arome - la alegere: coajă rasă de portocale, extract de portocale sau extract de vanilie
  • sare - pune în valoare aromele din cremă. Nu o omiteți!

ingrediente pentru jeleul de portocale - fără gelatină

  • suc de portocale - pentru cea mai plăcută aromă naturală, folosiți suc de portocale proaspăt stors
  • amidon - folosim amidon alimentar , de porumb sau de cartofi
  • zahăr pudră - adăugați după gust, în funcție de cât de acru este sucul de portocale

NOTĂ: nu uitați să vedeți cardul de rețetă de la final, pentru cantitățile exacte ale ingredientelor!

prajitura cu jeleu de portocale si crema de branza

Cum se face - rețeta pas cu pas cu fotografii

Modul de preparare pentru această prăjitură nu este deloc complicat, dar se lucrează în etape, pentru că fiecare strat are nevoie de timp de răcire înainte de a se adăuga următoarea componentă.

Iată mai jos rețeta de prăjitură Fanta pas cu pas, în imagini ușor de urmărit:

reteta prajitura Fanta_mixare albusuri
  1. Bateți albușurile cu un praf de sare până devin spumă fermă. Adăugați zahărul tos și mixați până când albușurile se întăresc din nou și devin lucioase. 
  2. Puneți gălbenușurile, vanilia, uleiul și mixați scurt, doar până când sunt încorporate.
reteta prajitura Fanta_preparare blat de cacao

3. Cerneți făina și pudra de cacao direct în vas și le încorporați cu o spatulă, nu cu mixerul și cu mișcări ușoare, de jos în sus, pentru a nu scoate aerul înglobat în albușuri.

4. Turnați aluatul în tavă, nielați și coaceți blatul timp de aprox. 15 de minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade (program static, căldură sus și jos).

racire blat de pandispan

5. Scoateți blatul din tavă și lăsați-l să se răcească pe un grătar.

6. După ce se răcește, îndreptați marginile (pas opțional).

preparare crema de branza dulce

7. Dacă brânza voastră e mai granulată, mixați-o puțin cu un blender de mână ca să devină mai fină.

8. Mixați untul moale cu un praf de sare, apoi adăugați brânza de vaci, zahărul pudră, coaja de portocală și vanilia.

reteta prajitura Fanta_montare crema de branza

9. După ce blatul s-a răcit, așezați-l într-o tavă și montați un cadru metalic în jurul lui (opțional, se poate și fără), apoi turnați crema de brânză peste blat. Nivelați.

10. Acoperiți cu folie alimentară și dați blatul la rece pentru cel puțin 1 oră.

preparare jeleu de portocale

11. Amestecați amidonul cu zahărul pudră, apoi turnați sucul de portocale și amestecați energic cu un tel de mână ca să nu facă cocoloașe.

12. Puneți amestecul să se încălzească la foc mediu-mic și amestecați până când se îngroașă ca o budincă (aprox. 8-10 minute). Lăsați jeleul să se răcească până când ajunge la temperatura camerei. Amestecați din când în când să nu facă pojghiță deasupra.

reteta prajitura Fanta_asamblare si racire

13. Turnați jeleul peste crema de brânză. Nivelați.

14. Acoperiți prăjitura cu folie alimentară astfel încât folia să nu atingă jeleul (sau acoperiți cu un capac sau cu altă tavă, etc). Dați prăjitura la rece pentru cel puțin 6 ore sau de seara până dimineața.

servire si pastrare prajitura Fanta

15. După răcire, îndepărtați cadrul metalic și tăiați prăjitura cu un cuțit cu lamă lungă și subțire. Pentru felii frumoase și curate, ștergeți lama cuțitului după fiecare tăietură.

16. Păstrați prăjitura la frigider, în caserole cu capac pentru 3-4 zile.

Ce puteți înlocui în rețetă

Ca la orice prăjitură, atunci când nu avem exact ingredientele menționate în rețetă, e bine să știm ce modificări putem face astfel încât rezultatul final să rămână delicios:

  • uleiul din blat - se poate înlocui cu unt topit și răcit.
  • cacao - dacă aveți copii mici și nu doriți să folosiți cacao, se poate înlocui cu Nesquik sau pentru o variantă mai sănătoasă, cu pudră de roșcove (carob).
  • brânza de vaci - este cea care dă prăjiturii o aromă specifică, minunată, ușor acrișoară. Dacă totuși nu o găsiți, o puteți înlocui cu o cremă de brânză cu gust neutru (gen Philadelphia) sau cu ricotta.
  • untul din cremă - se poate înlocui parțial sau integral cu mascarpone.
  • suc de portocale - puteți cumpăra un suc la cutie (Santal, Prigat, etc) sau chiar sucul Fanta acidulat, care a dat numele acestei prăjituri. Dacă folosiți un suc îndulcit, nu mai este nevoie să adăugați zahăr pudră în jeleul de portocale. Tot pentru o variantă naturală, puteți înlocui sucul cu zeama de la un compot.
  • amidon - dacă nu aveți amidon, puteți folosi gelatină foi sau granule, dozată conform instrucțiunilor de pe pachet.

Variante ale rețetei

Puteți transforma cu ușurință prăjitura Fanta în tort Fanta. Din ingredientele prezentate în această rețetă puteți coace un blat de tort rotund, cu diametrul de 18 cm pe care să îl feliați în 2 sau 3 straturi după dorință.

Blaturile nu vor avea nevoie de însiropare, deoarece vor absorbi umiditatea din crema de brânză.

Vă sugerez să micșorați doar cantitățile folosite pentru jeleul de portocale, pentru a nu obține un strat prea gros. 500 ml de suc și 50 g amidon vor fi suficiente.

Umpleți blaturile cu crema de brânză iar deasupra turnați jeleu de portocale.

Echipamente necesare

Prăjitura Fanta e ușor de făcut, vă veți descurca perfect chiar și cu cel mai ieftin mixer de mână.

Un cadru metalic pentru prăjituri sau o tavă cu pereți detașabili este foarte utilă atunci când turnați crema și jeleul de portocale. Dar dacă nu aveți, nu vă faceți griji, se poate lucra și fără ele.

Cum se păstrează

După răcire, porționați prăjitura și mutați-o într-o caserolă cu capac etanș. Prăjitura se poate păstra la frigider pentru 2-3 zile. Nu vă recomand să o congelați!

Extra-sfaturi pentru reușita rețetei

  • ca la orice pandișpan care nu conține praf de copt, este foarte important să mixați bine albușurile și apoi să încorporați făina cu un tel de mână, cu mișcări ușoare pentru a nu scoate afară aerul încorporat în ouă
  • ca să nu se formeze aglomerări, amestecați mai întâi făina cu pudra de cacao și apoi le cerneți împreună, direct în vas
  • nu deschideți ușa cuptorului în timpul coacerii, iar la final faceți testul cu scobitoarea ca să vă asigurați că e bine copt și în mijloc
  • când pregătiți jeleul, ca să nu se formeze cocoloașe, amestecați mai întâi amidonul cu zahărul pudră și apoi turnați sucul de portocale puțin câte puțin
  • dacă totuși s-au format cocoloașe de care nu puteți scăpa, treceți amestecul printr-o sită și abia apoi puneți jeleul la fiert
  • lăsați blatul să se răcească foarte bine înainte să puneți crema de brânză, altfel aceasta se va înmuia
  • ca să obțineți straturi drepte și frumoase, nivelați foarte bine fiecare compoziție în parte

Alte rețete de prăjituri delicioase

Vrei să încerci și alte rețete asemănătoare? Iată ce mai găsești pe blog:

  • Prajitura-Figaro_reteta
    Prăjitura Figaro cu bezea, nucă și gem. Gustul copilăriei cu câteva ingrediente!
  • Prajitura Malaga cu stafide si rom_reteta
    Prăjitura Malaga cu stafide și rom
  • prăjitura chinezoaica
    Prăjitura chinezoiaca cu glazură de gălbenuș
  • Prăjitura Semiluna cu nuci
    Prăjitura Semiluna cu nucă. Rețeta copilăriei mele.

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

prajitura Fanta

Prăjitura Fanta - rețeta pas cu pas, fără secrete

Cauți o prăjitură răcoritoare și ușor de făcut? Încearcă această rețeta de prăjitură Fanta! Perfectă în orice ocazie și în orice anotimp!
5 from 4 votes
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 40 minutes minutes
Gătire: 20 minutes minutes
la rece: 6 hours hours
Timp total: 7 hours hours
Număr de porții: 20 (1 tavă 35x25 cm)
Autor: Iuliana Sbîrnea

Echipamente necesare

tava cu pereti detasabili
tavă cu pereți detașabili
mixer Breville
mixer de mână

Ingrediente
 

blat de cacao

  • 5 ouă
  • 120 g zahăr tos
  • 50 g ulei
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • un praf de sare
  • 120 g făină de patiserie (tip 000)
  • 35 g cacao

crema de brânză

  • 800 g brânză de vaci (grasă, fără zer)
  • 150 g unt cu 82% grăsime (moale, la temperatura camerei)
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • un praf de sare

jeleu de portocale

  • 800 ml suc de portocale proaspăt (se obține din aprox. 2 kg de portocale mari)
  • 80 g amidon
  • 50-80 g zahăr (după gust, în funcție de sucul folosit)

Instrucțiuni de preparare
 

blat de cacao - fără praf de copt

  • Bateți albușurile cu un praf de sare până devin spumă fermă. Adăugați zahărul tos și mixați până când albușurile se întăresc din nou și devin lucioase. 
  • Puneți gălbenușurile, vanilia, uleiul și mixați scurt, doar până când sunt încorporate.
  • Cerneți făina și pudra de cacao direct în vas și le încorporați cu o spatulă, nu cu mixerul și cu mișcări ușoare, de jos în sus, pentru a nu scoate aerul înglobat în albușuri.
  • Turnați aluatul în tavă și coaceți blatul timp de aprox. 15 de minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade (static, căldură sus și jos). Faceți testul cu scobitoarea.
  • Scoateți blatul din tavă și lăsați-l să se răcească pe un grătar.
  • După ce se răcește, îndreptați marginile (pas opțional).

crema de brânză dulce

  • Dacă brânza voastră e mai granulată, mixați-o puțin cu un blender de mână ca să devină mai fină.
  • Mixați untul moale cu un praf de sare, apoi adăugați brânza de vaci, zahărul pudră, coaja de portocală și vanilia.
  • După ce blatul s-a răcit, așezați-l într-o tavă și montați un cadru metalic în jurul lui (opțional, se poate și fără), apoi turnați crema de brânză peste blat. Nivelați.
  • Acoperiți cu folie alimentară și dați blatul la rece pentru cel puțin 1 oră.

jeleu de portocale - fără gelatină

  • Amestecați amidonul cu zahărul pudră, apoi turnați sucul de portocale și amestecați energic cu un tel de mână ca să nu facă cocoloașe.
  • Puneți amestecul să se încălzească la foc mediu-mic și amestecați până când se îngroașă ca o budincă (aprox. 8-10 minute). Lăsați jeleul să se răcească până când ajunge la temperatura camerei. Amestecați din când în când să nu facă pojghiță deasupra.
  • Turnați jeleul peste crema de brânză. Nivelați.
  • Acoperiți prăjitura cu folie alimentară astfel încât folia să nu atingă jeleul (sau acoperiți cu un capac, sau cu altă tavă, etc). Dați prăjitura la rece pentru cel puțin 6 ore sau de seara până dimineața.

servire

  • După răcire, îndepărtați cadrul metalic și tăiați prăjitura cu un cuțit cu lamă lungă și subțire. Pentru felii frumoase și curate, ștergeți lama cuțitului după fiecare tăietură.
  • Păstrați prăjitura la frigider pentru 3-4 zile.

Bine de știut:

  • ca la orice pandișpan care nu conține praf de copt, este foarte important să mixați bine albușurile și apoi să încorporați făina cu un tel de mână, cu mișcări ușoare pentru a nu scoate afară aerul încorporat în ouă
  • ca să nu se formeze aglomerări, amestecați mai întâi făina cu pudra de cacao și apoi le cerneți împreună, direct în vas
  • nu deschideți ușa cuptorului în timpul coacerii, iar la final faceți testul cu scobitoarea ca să vă asigurați că e bine copt și în mijloc
  • când pregătiți jeleul, ca să nu se formeze cocoloașe, amestecați mai întâi amidonul cu zahărul pudră și apoi turnați sucul de portocale puțin câte puțin
  • dacă totuși s-au format cocoloașe de care nu puteți scăpa, treceți amestecul printr-o sită și abia apoi puneți jeleul la fiert
  • lăsați blatul să se răcească foarte bine înainte să puneți crema de brânză, altfel aceasta se va înmuia
  • ca să obțineți straturi drepte și frumoase, nivelați foarte bine fiecare compoziție în parte
Valori nutriționale
Prăjitura Fanta - rețeta pas cu pas, fără secrete
Valori per porție
Calorii
264
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
15
g
23
%
Colesterol
 
77
mg
26
%
Carbohidrați
 
26
g
9
%
Fibre
 
1
g
4
%
Zahăr
 
16
g
18
%
Proteine
 
7
g
14
%
Vitamina A
 
425
IU
9
%
Calciu
 
94
mg
9
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
489 shares

Comentarii

  1. Luminița Agaton a zis

    iulie 22, 2023 at 5:07 pm

    5 stars
    Cea mai bună prăjitură. Am făcut-o cu Prigat și a iesit excelentă la gust. Foarte bine explicată rețeta, mulțumiri pentru efort. Se vede că sunteți profesionistă!!

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      iulie 23, 2023 at 7:06 am

      Mulțumesc și eu! Mă bucur că a ieșit bine și că v-a plăcut!

      Răspunde
5 from 4 votes (3 ratings without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • Farfurie cu couscous cu ciuperci, servit cald, ideal pentru prânz sau cină de post
    Couscous cu ciuperci – rețetă de post rapidă și gustoasă, gata în 30 de minute!
  • Salată de castraveți cu sos cremos de iaurt și mărar, decorată cu rondele de ceapă roșie și mărar verde.
    Salată de castraveți cu iaurt grecesc și mărar – rețeta perfectă de vară
  • Gros-plan cu paste în sos de roșii și brânză Feta, decorate cu busuioc proaspăt, alături de un pahar cu vin rosé
    Paste cu brânză Feta și roșii coapte – rețetă simplă și rapidă
  • Tocăniță de pipote și inimi de pui cu sos de roșii, servită cu piure de cartofi
    Tocăniță de pipote și inimi de pui cu sos de roșii - rețetă simplă și ieftină

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • gem de căpşuni
    Gem de căpşuni cu puțin zahăr. Rețeta fără conservanţi.
  • paste cu carne tocata la cuptor macaronada de casa
    Paste cu carne tocată la cuptor – rețeta de macaronadă gratinată ca la mama acasă
  • vas alb cu castraveți murați și flori de mărar
    Castraveți murați de vară. Castraveți acriți la soare.

  • Rețete cu căpșuni
  • Rețete cu vișine sau cireșe
  • Rețete cu caise
  • Rețete cu dovlecei
  • Salate

  • Paste
  • Rețete cu pește și fructe de mare
  • Conserve
  • Rețete fără carne

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort cu mascarpone și vișine – rețeta simplă și spectaculoasă
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • clafoutis cu capsuni
    Clafoutis cu căpșuni - un desert cremos și delicios
  • prajitura cu visine
    Prăjitură pufoasă cu vișine sau cu cireșe
  • prajitura cu iaurt si fructe
    Prăjitură cu iaurt și fructe. Simplă, ieftină, delicioasă!
  • Pandispan cu caise si cirese
    Pandișpan cu caise și cireșe – desertul perfect de vară
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • Spaghete cu creveți și sos de roșii – rețetă simplă și gustoasă, gata în 30 de minute
    Spaghete cu creveți în sos de roșii și usturoi – rețetă mediteraneană rapidă, gata în 15 minute
  • Tiramisu la pahar cu mascarpone și frișcă – desert italian, fără ou crud, decorat festiv
    Tiramisu la pahar fără ouă crude, cu cremă fină de mascarpone și frișcă
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • 30 de retete de vara
    30 de rețete de vară care nu te țin mult în bucătărie
  • coperta regim fara sare pe o tabla neagra
    Regim fără sare - ce mâncăm, ce cumpărăm? Rețete fără sare.
  • Cum gătim lintea?
    Cum să gătești lintea perfect. Fierbere și rețete cu linte
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.