• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Bucate Aromate
  • Rețete
  • Articole
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
  • Newsletter
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
  • Newsletter
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • YouTube
  • search icon
    Homepage link
    • Rețete
    • Articole
    • YouTube
    • Despre
    • Contact
    • Newsletter
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • YouTube
  • ×
    Acasă » Recipes » Rețete de prăjituri

    Prăjitura Fanta cu brânză dulce - rețeta pas cu pas, fără secrete

    Publicat la 22 iulie 2023 de Iuliana Sbîrnea - 2 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

    Mergi la rețetă

    Timp estimat pentru citit: 11 minute

    Dacă ești în căutarea unei prăjituri răcoritoare și ușor de făcut, atunci trebuie să încerci această rețetă de prăjitură Fanta. Este prăjitura perfectă pentru orice ocazie și pentru orice anotimp!

    prajitura Fanta

    Avem aici o prăjitură dulce-acrișoară, foarte elegantă, în 3 straturi colorate diferit. Sucul de portocale - fie că e Fanta sau un suc proaspăt - aduce o notă de prospețime și face din această prăjitură un desert lejer și ușor, potrivit atât pentru sărbători, cât și pentru mesele de duminică cu familia.

    Veți găsi mai jos rețeta completă, explicată pas cu pas, în imagini, ca să fie ușor de preparat, iar desertul vostru să fie o reușită, apreciat și lăudat de toți cei dragi!

    prajitura Fanta cu branza dulce
    Mergi direct la:
    • Ce gust are prăjitura Fanta și de ce să o alegi?
    • Ce ne trebuie
    • Cum se face - rețeta pas cu pas cu fotografii
    • Ce puteți înlocui în rețetă
    • Variante ale rețetei
    • Echipamente necesare
    • Cum se păstrează
    • Extra-sfaturi pentru reușita rețetei
    • Alte rețete de prăjituri delicioase
    • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

    Ce gust are prăjitura Fanta și de ce să o alegi?

    Prăjitura Fanta este un desert delicios, cu gust răcoritor, compus din 3 straturi cu texturi și culori diferite: pandișpan pufos cu cacao, cremă de brânză dulce (brânză de vaci) și jeleu acrișor de portocale.

    Prăjitura s-a impus inițial ca un desert ieftin, cu ingrediente simple: la blat se folosea praf de copt, iar jeleul de portocale se făcea cu suc acidulat Fanta și cu budincă de vanilie la plic.

    Dar prăjitura Fanta poate fi mai mult decât atât, poate fi un desert extraordinar de bun, cu arome fine și delicioase, dacă este pregătită cu tehnicile potrivite și cu ingrediente naturale.

    Este o alegere excelentă pentru orice ocazie și în orice anotimp. Se face ușor, este foarte spornică și deosebit de aspectuoasă.

    Ce ne trebuie

    Cantitățile exacte ale ingredientelor le găsiți la final, în caseta cu rețeta completă pe care o puteți salva sau tipări ca să o aveți la îndemână atunci când gătiți.

    Câteva cuvinte despre ingrediente ca vedeți dacă aveți în casă tot ce vă trebuie:

    ingrediente pentru blatul de cacao - fără praf de copt

    • ouă - separate, albușuri și gălbenușuri
    • zahăr tos
    • ulei - de floarea soarelui
    • arome - puteți folosi aromele care vă plac, de exemplu: extract de vanilie, coajă rasă de portocale sau extract de portocale
    • făină - folosiți făină albă, de patiserie (tip 000)
    • cacao - alegeți de preferat cacao neagră, pentru că are o aromă intensă și o culoare frumoasă
    • sare - echilibrează gustul și potențează toate aromele. Fără sare, blatul va fi fad.

    ingrediente pentru crema de brânză dulce

    • brânză de vaci - se mai numește și brânză dulce. Căutați o brânză cât mai grasă, cu minim 20% grăsime și cu puțin zer. Exact ca brânza pe care o folosim la papanași. Dacă aveți o brânză mai umedă, trebuie să o lăsați câteva ore să se scurgă într-o sită, ca să vă asigurați că nu obțineți o cremă prea moale.
    • unt - este cel care întărește, dă ținută cremei. Așadar, folosiți unt gras, nesărat, cu 82% grăsime. Să fie moale, la temperatura camerei ca să se poată mixa ușor.
    • zahăr - folosiți zahăr pudră, nu zahăr tos! Zahărul tos înmoaie brânza de vaci!
    • arome - la alegere: coajă rasă de portocale, extract de portocale sau extract de vanilie
    • sare - pune în valoare aromele din cremă. Nu o omiteți!

    ingrediente pentru jeleul de portocale - fără gelatină

    • suc de portocale - pentru cea mai plăcută aromă naturală, folosiți suc de portocale proaspăt stors
    • amidon - folosim amidon alimentar, de porumb sau de cartofi
    • zahăr pudră - adăugați după gust, în funcție de cât de acru este sucul de portocale

    NOTĂ: nu uitați să vedeți cardul de rețetă de la final, pentru cantitățile exacte ale ingredientelor!

    prajitura cu jeleu de portocale si crema de branza

    Cum se face - rețeta pas cu pas cu fotografii

    Modul de preparare pentru această prăjitură nu este deloc complicat, dar se lucrează în etape, pentru că fiecare strat are nevoie de timp de răcire înainte de a se adăuga următoarea componentă.

    Iată mai jos rețeta de prăjitură Fanta pas cu pas, în imagini ușor de urmărit:

    reteta prajitura Fanta_mixare albusuri
    1. Bateți albușurile cu un praf de sare până devin spumă fermă. Adăugați zahărul tos și mixați până când albușurile se întăresc din nou și devin lucioase. 
    2. Puneți gălbenușurile, vanilia, uleiul și mixați scurt, doar până când sunt încorporate.
    reteta prajitura Fanta_preparare blat de cacao

    3. Cerneți făina și pudra de cacao direct în vas și le încorporați cu o spatulă, nu cu mixerul și cu mișcări ușoare, de jos în sus, pentru a nu scoate aerul înglobat în albușuri.

    4. Turnați aluatul în tavă, nielați și coaceți blatul timp de aprox. 15 de minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade (program static, căldură sus și jos).

    racire blat de pandispan

    5. Scoateți blatul din tavă și lăsați-l să se răcească pe un grătar.

    6. După ce se răcește, îndreptați marginile (pas opțional).

    preparare crema de branza dulce

    7. Dacă brânza voastră e mai granulată, mixați-o puțin cu un blender de mână ca să devină mai fină.

    8. Mixați untul moale cu un praf de sare, apoi adăugați brânza de vaci, zahărul pudră, coaja de portocală și vanilia.

    reteta prajitura Fanta_montare crema de branza

    9. După ce blatul s-a răcit, așezați-l într-o tavă și montați un cadru metalic în jurul lui (opțional, se poate și fără), apoi turnați crema de brânză peste blat. Nivelați.

    10. Acoperiți cu folie alimentară și dați blatul la rece pentru cel puțin 1 oră.

    preparare jeleu de portocale

    11. Amestecați amidonul cu zahărul pudră, apoi turnați sucul de portocale și amestecați energic cu un tel de mână ca să nu facă cocoloașe.

    12. Puneți amestecul să se încălzească la foc mediu-mic și amestecați până când se îngroașă ca o budincă (aprox. 8-10 minute). Lăsați jeleul să se răcească până când ajunge la temperatura camerei. Amestecați din când în când să nu facă pojghiță deasupra.

    reteta prajitura Fanta_asamblare si racire

    13. Turnați jeleul peste crema de brânză. Nivelați.

    14. Acoperiți prăjitura cu folie alimentară astfel încât folia să nu atingă jeleul (sau acoperiți cu un capac sau cu altă tavă, etc). Dați prăjitura la rece pentru cel puțin 6 ore sau de seara până dimineața.

    servire si pastrare prajitura Fanta

    15. După răcire, îndepărtați cadrul metalic și tăiați prăjitura cu un cuțit cu lamă lungă și subțire. Pentru felii frumoase și curate, ștergeți lama cuțitului după fiecare tăietură.

    16. Păstrați prăjitura la frigider, în caserole cu capac pentru 3-4 zile.

    Ce puteți înlocui în rețetă

    Ca la orice prăjitură, atunci când nu avem exact ingredientele menționate în rețetă, e bine să știm ce modificări putem face astfel încât rezultatul final să rămână delicios:

    • uleiul din blat - se poate înlocui cu unt topit și răcit.
    • cacao - dacă aveți copii mici și nu doriți să folosiți cacao, se poate înlocui cu Nesquik sau pentru o variantă mai sănătoasă, cu pudră de roșcove (carob).
    • brânza de vaci - este cea care dă prăjiturii o aromă specifică, minunată, ușor acrișoară. Dacă totuși nu o găsiți, o puteți înlocui cu o cremă de brânză cu gust neutru (gen Philadelphia) sau cu ricotta.
    • untul din cremă - se poate înlocui parțial sau integral cu mascarpone.
    • suc de portocale - puteți cumpăra un suc la cutie (Santal, Prigat, etc) sau chiar sucul Fanta acidulat, care a dat numele acestei prăjituri. Dacă folosiți un suc îndulcit, nu mai este nevoie să adăugați zahăr pudră în jeleul de portocale. Tot pentru o variantă naturală, puteți înlocui sucul cu zeama de la un compot.
    • amidon - dacă nu aveți amidon, puteți folosi gelatină foi sau granule, dozată conform instrucțiunilor de pe pachet.

    Variante ale rețetei

    Puteți transforma cu ușurință prăjitura Fanta în tort Fanta. Din ingredientele prezentate în această rețetă puteți coace un blat de tort rotund, cu diametrul de 18 cm pe care să îl feliați în 2 sau 3 straturi după dorință.

    Blaturile nu vor avea nevoie de însiropare, deoarece vor absorbi umiditatea din crema de brânză.

    Vă sugerez să micșorați doar cantitățile folosite pentru jeleul de portocale, pentru a nu obține un strat prea gros. 500 ml de suc și 50 g amidon vor fi suficiente.

    Umpleți blaturile cu crema de brânză iar deasupra turnați jeleu de portocale.

    Echipamente necesare

    Prăjitura Fanta e ușor de făcut, vă veți descurca perfect chiar și cu cel mai ieftin mixer de mână.

    Un cadru metalic pentru prăjituri sau o tavă cu pereți detașabili este foarte utilă atunci când turnați crema și jeleul de portocale. Dar dacă nu aveți, nu vă faceți griji, se poate lucra și fără ele.

    Cum se păstrează

    După răcire, porționați prăjitura și mutați-o într-o caserolă cu capac etanș. Prăjitura se poate păstra la frigider pentru 2-3 zile. Nu vă recomand să o congelați!

    Extra-sfaturi pentru reușita rețetei

    • ca la orice pandișpan care nu conține praf de copt, este foarte important să mixați bine albușurile și apoi să încorporați făina cu un tel de mână, cu mișcări ușoare pentru a nu scoate afară aerul încorporat în ouă
    • ca să nu se formeze aglomerări, amestecați mai întâi făina cu pudra de cacao și apoi le cerneți împreună, direct în vas
    • nu deschideți ușa cuptorului în timpul coacerii, iar la final faceți testul cu scobitoarea ca să vă asigurați că e bine copt și în mijloc
    • când pregătiți jeleul, ca să nu se formeze cocoloașe, amestecați mai întâi amidonul cu zahărul pudră și apoi turnați sucul de portocale puțin câte puțin
    • dacă totuși s-au format cocoloașe de care nu puteți scăpa, treceți amestecul printr-o sită și abia apoi puneți jeleul la fiert
    • lăsați blatul să se răcească foarte bine înainte să puneți crema de brânză, altfel aceasta se va înmuia
    • ca să obțineți straturi drepte și frumoase, nivelați foarte bine fiecare compoziție în parte

    Alte rețete de prăjituri delicioase

    Vrei să încerci și alte rețete asemănătoare? Iată ce mai găsești pe blog:

    • Prajitura-Figaro_reteta
      Prăjitura Figaro cu bezea, nucă și gem. Gustul copilăriei cu câteva ingrediente!
    • Prajitura Malaga cu stafide si rom_reteta
      Prăjitura Malaga cu stafide și rom
    • prăjitura chinezoaica
      Prăjitura chinezoiaca cu glazură de gălbenuș
    • Prăjitura Semiluna cu nuci
      Prăjitura Semiluna cu nucă. Rețeta copilăriei mele.

    Rețeta completă, cantități și mod de preparare

    prajitura Fanta

    Prăjitura Fanta - rețeta pas cu pas, fără secrete

    Cauți o prăjitură răcoritoare și ușor de făcut? Încearcă această rețeta de prăjitură Fanta! Perfectă în orice ocazie și în orice anotimp!
    5 from 3 votes
    Tipărește Salvează pe Pinterest
    Pregătire: 40 minutes minutes
    Gătire: 20 minutes minutes
    la rece: 6 hours hours
    Timp total: 7 hours hours
    Număr de porții: 20 (1 tavă 35x25 cm)
    Autor: Iuliana Sbîrnea

    Echipamente necesare

    tava cu pereti detasabili
    tavă cu pereți detașabili
    mixer Breville
    mixer de mână

    Ingrediente
     

    blat de cacao

    • 5 ouă
    • 120 g zahăr tos
    • 50 g ulei
    • 1 linguriță extract de vanilie
    • un praf de sare
    • 120 g făină de patiserie (tip 000)
    • 35 g cacao

    crema de brânză

    • 800 g brânză de vaci (grasă, fără zer)
    • 150 g unt cu 82% grăsime (moale, la temperatura camerei)
    • 150 g zahăr pudră
    • 1 linguriță extract de vanilie
    • un praf de sare

    jeleu de portocale

    • 800 ml suc de portocale proaspăt (se obține din aprox. 2 kg de portocale mari)
    • 80 g amidon
    • 50-80 g zahăr (după gust, în funcție de sucul folosit)

    Instrucțiuni de preparare
     

    blat de cacao - fără praf de copt

    • Bateți albușurile cu un praf de sare până devin spumă fermă. Adăugați zahărul tos și mixați până când albușurile se întăresc din nou și devin lucioase. 
    • Puneți gălbenușurile, vanilia, uleiul și mixați scurt, doar până când sunt încorporate.
    • Cerneți făina și pudra de cacao direct în vas și le încorporați cu o spatulă, nu cu mixerul și cu mișcări ușoare, de jos în sus, pentru a nu scoate aerul înglobat în albușuri.
    • Turnați aluatul în tavă și coaceți blatul timp de aprox. 15 de minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade (static, căldură sus și jos). Faceți testul cu scobitoarea.
    • Scoateți blatul din tavă și lăsați-l să se răcească pe un grătar.
    • După ce se răcește, îndreptați marginile (pas opțional).

    crema de brânză dulce

    • Dacă brânza voastră e mai granulată, mixați-o puțin cu un blender de mână ca să devină mai fină.
    • Mixați untul moale cu un praf de sare, apoi adăugați brânza de vaci, zahărul pudră, coaja de portocală și vanilia.
    • După ce blatul s-a răcit, așezați-l într-o tavă și montați un cadru metalic în jurul lui (opțional, se poate și fără), apoi turnați crema de brânză peste blat. Nivelați.
    • Acoperiți cu folie alimentară și dați blatul la rece pentru cel puțin 1 oră.

    jeleu de portocale - fără gelatină

    • Amestecați amidonul cu zahărul pudră, apoi turnați sucul de portocale și amestecați energic cu un tel de mână ca să nu facă cocoloașe.
    • Puneți amestecul să se încălzească la foc mediu-mic și amestecați până când se îngroașă ca o budincă (aprox. 8-10 minute). Lăsați jeleul să se răcească până când ajunge la temperatura camerei. Amestecați din când în când să nu facă pojghiță deasupra.
    • Turnați jeleul peste crema de brânză. Nivelați.
    • Acoperiți prăjitura cu folie alimentară astfel încât folia să nu atingă jeleul (sau acoperiți cu un capac, sau cu altă tavă, etc). Dați prăjitura la rece pentru cel puțin 6 ore sau de seara până dimineața.

    servire

    • După răcire, îndepărtați cadrul metalic și tăiați prăjitura cu un cuțit cu lamă lungă și subțire. Pentru felii frumoase și curate, ștergeți lama cuțitului după fiecare tăietură.
    • Păstrați prăjitura la frigider pentru 3-4 zile.

    Bine de știut:

    • ca la orice pandișpan care nu conține praf de copt, este foarte important să mixați bine albușurile și apoi să încorporați făina cu un tel de mână, cu mișcări ușoare pentru a nu scoate afară aerul încorporat în ouă
    • ca să nu se formeze aglomerări, amestecați mai întâi făina cu pudra de cacao și apoi le cerneți împreună, direct în vas
    • nu deschideți ușa cuptorului în timpul coacerii, iar la final faceți testul cu scobitoarea ca să vă asigurați că e bine copt și în mijloc
    • când pregătiți jeleul, ca să nu se formeze cocoloașe, amestecați mai întâi amidonul cu zahărul pudră și apoi turnați sucul de portocale puțin câte puțin
    • dacă totuși s-au format cocoloașe de care nu puteți scăpa, treceți amestecul printr-o sită și abia apoi puneți jeleul la fiert
    • lăsați blatul să se răcească foarte bine înainte să puneți crema de brânză, altfel aceasta se va înmuia
    • ca să obțineți straturi drepte și frumoase, nivelați foarte bine fiecare compoziție în parte
    Valori nutriționale
    Prăjitura Fanta - rețeta pas cu pas, fără secrete
    Valori per porție
    Calorii
    264
    % doza zilnică recomandată*
    Grăsimi
     
    15
    g
    23
    %
    Colesterol
     
    77
    mg
    26
    %
    Carbohidrați
     
    26
    g
    9
    %
    Fibre
     
    1
    g
    4
    %
    Zahăr
     
    16
    g
    18
    %
    Proteine
     
    7
    g
    14
    %
    Vitamina A
     
    425
    IU
    9
    %
    Calciu
     
    94
    mg
    9
    %
    * Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

    Note:

    1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

    2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

    Ai încercat această rețetă? Spune-mi în comentarii cum a ieșit!

    Din aceeași categorie

    • prajitura desteapta cu vanilie
      Prăjitura deșteaptă cu vanilie - rețeta clasică explicată pas cu pas
    • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
      Cremă de zahăr ars - rețeta perfectă, pas cu pas
    • prajitura cu branza dulce si aluat fraged
      Prăjitură cu brânză dulce și aluat fraged - rețeta de tartă cu brânză de vaci și stafide
    • Reteta tiramisu rapid fara oua
      Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă

    Reader Interactions

    Comentarii

    1. Luminița Agaton

      iulie 22, 2023 at 5:07 pm

      5 stars
      Cea mai bună prăjitură. Am făcut-o cu Prigat și a iesit excelentă la gust. Foarte bine explicată rețeta, mulțumiri pentru efort. Se vede că sunteți profesionistă!!

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea

        iulie 23, 2023 at 7:06 am

        Mulțumesc și eu! Mă bucur că a ieșit bine și că v-a plăcut!

        Răspunde

    Lasă un comentariu Anulează răspunsul

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Recipe Rating




    Bara principală

    Iuliana Sbirnea
    Despre Iuliana
    Acasă, ne place să împărțim mâncarea bună cu familia. La fel e și cu rețetele: cele bune trebuie împărtășite spre bucuria celor din jur.
    Citește despre mine, aici →
    • ciorba din cap de peste
      Ciorbă din cap de pește cu orez
    • chiftelute din dovlecei cu branza si marar
      Chifteluțe din dovlecei cu sos de iaurt și usturoi
    • Ciulama de ciuperci cu smantana_reteta
      Ciulama de ciuperci cu smântână și mămăliguță
    • cei mai buni cartofi la cuptor
      Cartofi la cuptor crocanți și aromați- cea mai bună rețetă

    Rețete de sezon

    • Rețete cu dovlecei
    • Rețete cu vinete
    • Rețete cu mere
    • Rețete cu prune

    Ținem legătura! Abonează-te la newsletter!

    Nou pe blog

    Aici găsiți cele mai noi rețete apărute pe blog sau cele mai noi articole pe teme culinare.

    • storceag de sturion
      Storceag de sturion ca la Sfântu Gheorghe - rețeta pescărească din Delta Dunării
    • gogosari in sos de mustar cu miere
      Gogoșari în sos de muștar cu miere - rețeta pentru iarnă
    • chiftele în tavă la airfryer
      Chiftele la airfryer gătite perfect în 15 minute. Delicioase și suculente!
    • Budincă de cartofi rași cu brânză la cuptor
      Budincă de cartofi rași cu brânză la cuptor

    4 conserve care să nu lipsească din cămară

    Din cămara oricărei gospodine nu ar trebui să lipsească câteva conserve esențiale care pot fi folosite toată iarna, la multe mâncăruri.

    • Suc de roşii rapid, 100% natural
      Suc de roşii rapid, 100% natural, la blender sau la robot
    • Ardei iuți în oțet
      Ardei iuți în oțet pentru iarnă - cea mai simplă rețetă
    • Pasta de ardei kapia
      Pastă de ardei kapia pentru iarnă. Bulion de ardei.
    • Gogoşari la oţet pentru iarnă
      Gogoşari la oţet pentru iarnă

    4 REȚETE SIMPLE DE GEM

    Cum să închizi vara într-un borcan: gem delicios, cu puțin zahăr din fructele tale preferate: smochine prune, mere, etc.

    • Gem de smochine
      Gem de smochine cu puțin zahăr și bucăți mari de fructe
    • Gem de struguri
      Gem de struguri
    • Gem de gutui
      Gem de gutui
    • gem de prune
      Gem de prune simplu și bun, 100% natural

    TORTURI PENTRU ZILE SPECIALE

    Dacă doriți un tort delicios și ușor de făcut, iată mai jos câteva idei!

    • Tort de mere caramelizate
      Tort de mere caramelizate și blat de pandișpan
    • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
      Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
    • Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală_felie
      Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală
    • Tort Tiramisu rețeta clasică
      Tort Tiramisu - rețeta clasică, cu ouă fierte la abur
    MAI MULTE REȚETE DE TORT

    La plăcinte, înainte!

    Rețete ușoare de plăcinte dulci sau sărate: cu carne, brânză, mere, dovleac, etc. Ușoare și rapide, indiferent de umplutură, plăcintele sunt o bucurie pentru toată familia!

    • Cea mai usoara placinta cu mere
      Cea mai ușoară plăcintă cu mere. Plăcintă creață.
    • placinta cu branza dulce
      Plăcintă cu brânză dulce și iaurt. Rețeta tradițională.
    • placinta cu carne tocata
      Plăcintă cu carne tocată și foi cumpărate
    • Placinta cu dovleac
      Plăcinta cu dovleac cu foi subțiri - desertul copilăriei

    Inspirație culinară pentru fiecare zi

    Rețete dietetice
    retete 30 minute
    Rețete rapide

    ARTICOLE UTILE

    • tipuri de gelatina foi si granule
      Gelatină foi sau granule? Cum se folosește gelatina.
    • praf de copt
      Praf de copt - când, cât și cum se folosește
    • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
      Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
    • coperta regim fara sare pe o tabla neagra
      Regim fără sare - ce mâncăm, ce cumpărăm? Rețete fără sare.
    VEZI MAI MULTE ARTICOLE

    ACTUALIZATE RECENT

    Rețete mai vechi de pe blog pe care le-am revizuit de curând, au primit fotografii noi și frumoase sau chiar variantă video.

    • prajitura Fanta
      Prăjitura Fanta cu brânză dulce - rețeta pas cu pas, fără secrete
    • prajitura cu branza dulce si aluat fraged
      Prăjitură cu brânză dulce și aluat fraged - rețeta de tartă cu brânză de vaci și stafide
    • Tort Medovik
      Tort Medovik - rețeta de tort rusesc cu miere și smântână
    • Tiramisu
      Tiramisu - rețeta clasică cu mascarpone și pișcoturi

    Footer

    ↑ SUS ↑
    • Politica cookies
    • Politica de confidențialitate

    • Contact
    • Blog
    • FAQ

    Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).


    Copyright © 2023 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.