• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Bucate Aromate
  • Rețete
  • Articole
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
  • Newsletter
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
  • Newsletter
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • YouTube
  • search icon
    Homepage link
    • Rețete
    • Articole
    • YouTube
    • Despre
    • Contact
    • Newsletter
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • YouTube
  • ×
    Acasă » Recipes » Deserturi de casa

    Cum se fac clătitele - reţeta simplă de clătite cu 3 ouă, lapte și apă minerală

    Publicat la 20 ianuarie 2016 de Iuliana Sbîrnea - 9 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

    Mergi la rețetă Vezi rețeta video

    Un ghid complet despre cum se fac clătitele acasă chiar dacă ești începător în bucătărie. Reţeta simplă de clătite cu 3 ouă, lapte și apă minerală pentru cele mai bune clătite fine și delicioase! Rețeta este foarte versatilă, puteți face clătite dulce sau sărate pentru micul dejun, prânz, cină sau desert!

    clatite fine si subtiri

    Reţeta de clătite este foarte adaptabilă din mers, încât practic, puteți face clătite minunate în orice moment, cu ceea ce aveți în casă.

    Laptele le face fragede, iar apa minerală le face puţin mai pufoase și dantelate. Dar la fel de bine se pot face fie doar cu lapte sau doar cu apă. Se leagă destul de bine şi dacă puneţi 2 ouă în loc de 3, mai ales dacă aveți răbdare şi lăsaţi apoi aluatul să se odihnească. Ba mai mult, există chiar şi o reţetă de clătite de post, la care se foloseşte doar apă minerală, făină şi un strop de ulei. Şi ies perfecte, deși nu conțin deloc ouă!

    clatite moi si pufoase
    Mergi direct la:
    • Ce ne trebuie pentru rețeta de clătite - ingrediente
    • Cum se fac clătitele
    • Echipamente necesare
    • Care e cea mai bună tigaie pentru clătite?
    • Cu ce umplem clătitele
    • Sfaturi pentru cele mai reușite clătite
    • Întrebări frecvente
    • Rețete asemănătoare
    • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

    Ce ne trebuie pentru rețeta de clătite - ingrediente

    Vă las mai jos, orientativ lista ingredientelor pentru rețeta de clătite, doar ca să vă orientați dacă aveți tot ceea ce vă trebuie sau ce înlocuiri puteți face.

    Pentru cantitățile exacte ale ingredientelor, vedeți rețeta completă de la finalul postării, pe care o puteți tipări sau o puteți salva în telefon, ca să o aveți la îndemână atunci când preparați minciunelele. Tot la final găsiți și varianta video a rețetei.

    • lapte - se poate înlocui complet sau parțial cu apă, de preferat minerală, dar se pot face și cu apă plată
    • apă minerală - se poate și fără ea, dar mie îmi place să o adaug în combinație cu laptele pentru că face clătitele mai pufoase și le dă un aspect ușor "dantelat"
    • ouă - leagă compoziția, dau o culoare frumoasă și fac clătitele fragede și elastice
    • făină - făină albă tip 000 sau tip 650
    • unt - cu 82% grăsime, topit și răcit. Se poate înlocui cu ulei de floarea soarelui.
    • sare - echilibrează gustul și aromele din aluat. Nu o omiteți!
    • zahăr - este opțional
    • arome - pentru clătitele dulci puteți folosi extract de vanilie, extract de lămâie sau rom.
    • ulei - pentru uns tigaia. Puteți folosi și unt topit.

    Cum se fac clătitele

    oua batute cu telul

    Topiți untul și lăsați-l să se răcească. Într-un castron încăpător bateți ouăle cu un praf de sare și cu zahărul (dacă folosiţi).

    lapte turnat in castron

    Turnați ⅓ din făină peste ouă și amestecați să nu se facă cocoloașe. Începeți apoi să turnați laptele amestecat cu apa minerală, alternativ cu restul de făină. Amestecați continuu cu un tel de mână sau cu mixerul.

    aluat strecurat prin sită

    Dacă cumva s-au format cocoloașe mari, pe care nu le puteți dizolva, strecurați aluatul printr-o sită, în alt castron.

    unt topit si racit turnat in castron

    La final turnați extractul de vanilie și untul topit și răcit și amestecați până la omogenizare. Acoperiți castronul și lăsaţi aluatul "să se odihnească 30 de minute" la temperatura camerei.

    tigaie unsa cu ulei

    Ungeți tigaia cu puțin ulei, folosind o pensulă și lăsați-o să se încingă foarte bine înainte să turnați aluatul. Omogenizaţi aluatul înainte să îl folosiţi, pentru că făina are tendinţa de a se depune pe fundul castronului.

    aluat de clatite turnat in tigaie

    Ridicaţi tigaia cu o mână, iar cu cealaltă mână turnaţi aluatul folosind un polonic. Rotiţi tigaia în aşa fel încât aluatul să se distribuie uniform pe toată suprafaţa.

    clatite coapte in tigaie

    Când aluatul se usucă la suprafață, iar marginile sunt rumenite și încep să se desprindă de tigaie, e semn că trebuie să întoarceţi clătita pe partea cealaltă. Folosiţi o paletă sau o spatulă mai lată.

    clatite fine si subtiri

    Coaceți clătita 20-30 de secunde și pe partea cealaltă. Pe măsură ce le coaceți, răsturnați clătitele unele peste altele pe un platou.

    Echipamente necesare

    Rețeta de clătite este una dintre cele mai ușoare rețete de desert. Pentru a fface aluatul, nu avem nevoie decât de un castron încăpător și de un tel de mână.

    Totuși, dacă sunteți începători în bucătărie, puteți folosi orice mixer ieftin pentru prepararea compoziției. Cu un mixer șansele să se formeze cocoloașe din făină sunt mai mici.

    Care e cea mai bună tigaie pentru clătite?

    Răspunsul meu sincer: cea mai bună tigaie pentru clătite este cea pe care o aveți în casă. Amintiți-vă că bunicile noastre ne coceau zeci de clătite în tigăi de tablă din cele mai simple.

    Acum avem cu toții măcar o tigaie antiaderentă în dulap, ceea ce face lucrurile mult mai ușoare pentru noi, pentru că suntem siguri că într-o astfel de tigaie clătitele nu se vor lipi.

    În magazine veți găsi și tigăi speciale pentru clătite. Avantajul lor constă în formă: found plat, drept și margini joase, astfel încât clătitele sunt ușor de întors. Dar altfel, aceste tigăi nu fac nimic în plus, clătitele nu se coc mai repede sau mai bine. Eu am o astfel de tigaie și pot spune că nu a meritat investiția. Orice altă tigaie face exact aceeași treabă!

    Cu ce umplem clătitele

    Din rețeta prezentată în acest articol, puteți face atât clătite dulci, cât și sărate. Clătitele dulci se pot umple cu:

    • gemul sau dulceața preferată
    • cremă de vanilie
    • miere și nuci tocate
    • cremă de ciocolată și rondele de banane
    • frișcă naturală și fructe proaspete
    • presărate cu zahăr brun și scorțișoară
    • umplutură de brânză și stafide la cuptor (clătite Ana Lugojana)
    • înghețată

    clatite cu gem
    Clătite cu gem sau dulceață
    clatite cu miere si nuci
    Clătite cu miere și nuci
    clatite cu banane si nutella
    Clătite cu Nutella și banane
    clatite cu frisca si capsuni
    Clătite cu frișcă și căpșuni

    Iată mai jos și câteva idei de umpluturi sărate pe care le puteți încerca:

    • ricotta și spanac
    • ciuperci și smântână
    • pastă de măsline
    • carne tocată
    • brânză sărată cu mărar
    • șuncă, ciuperci și cașcaval

    Sfaturi pentru cele mai reușite clătite

    1. Lăsați aluatul să se odihnească: un secret pentru cele mai reușite clătite este să lăsați aluatul să se odihnească pentru 30 de minute la temperatura camerei. O altă variantă ar fi să faceți aluatul cu 1 zi înainte și să îl păstrați la frigider. Făina are astfel timp să se hidrateze complet, glutenul să se relaxeze și veți putea obține cele mai fine și mai delicate clătite.
    2. Ungeți tigaia cu ulei (sau cu unt topit) înainte de fiecare clătită:  cele mai bune clătite sunt cele cu urme ușoare de rumenire și cu marginile subțiri, dantelate și ușor crocante. Ca să obțineți astfel de clătite, secretul este să ungeți tigaia cu grăsime (ulei sau unt) înainte să turnați aluatul pentru fiecare clătită.
    3. Învârtiți tigaia: turnați aluatul în centrul tigăii fierbinți și unsă cu ulei. Ridicați tigaia și răsuciți-o astfel încât aluatul să se întindă cât mai mult. 

    Întrebări frecvente

    Ce fel de făină se folosește la clătite?

    Pentru clătite fine și subțiri, folosiți făină albă tip 000 sau tip 650. Dacă doriți să folosiți făină integrală, trebuie să știți că veți avea clătite mai groase și nu vor fi la fel de moi și de fine.

    Care e dierența dintre clătite și pancakes (clătite americane)?

    Aluatul pentru o clătite este foarte subțire și curge ușor, ca un iaurt de băut. 
    Nu conține ingrediente pentru dospit, cum ar fi: drojdie, bicarbonat de sodiu sau praf de copt, de aceea clătitele sunt atât de subțiri și nicidecum pufoase!
    Clătitele se ung de obicei cu o umplutură dulce și se rulează sau se pliază în sferturi și se servesc la desert, nu la micul dejun.
    Aluatul pentru pancakes este gros, conține de obicei praf de copt iar clătitele americane sunt mai mici în diametru, groase și pufoase. Nu se pot rula, se servesc la micul dejun și se mănâncă cu furculița și cuțitul.

    Se pot face clătite fără zahăr?

    Sigur! Nu este nevoie să folosiți zahăr în aluatul pentru clătite.

    De ce trebuie lăsată compoziția de clătite să se odihnească?

    Dacă lăsați aluatul să se odihnească, făina va avea timp să se hidrateze iar glutenul se va relaxa. Acesta este secretul celor mai fine și mai delicate clătite.

    Cât timp pot păstra clătitele?

    Clătitele pot fi savurate fie calde, fie reci.  În general, clătitele se pot păstra la temperatura camerei până la două zile dacă le țineți într-un recipient etanș sau învelite în folie alimentară. Dacă sunt păstrate la frigider, pot rezista până la cinci zile.

    Cum trebuie să fie clătitele perfecte?

    Clătitele trebuie să fie moi și flexibile, nu prea groase dar nici prea subțiri. 
    Ar trebui să aibă o culoare ușor aurie când se scot de pe foc și să fie moi, elastice și pufoase, fără să se rupă ușor.

    Rețete asemănătoare

    • gris cu lapte cremos - 6 portii cu sirop de zahar ars, dulceata si scortisoara
      Griș cu lapte cremos. 3 idei delicioase de servire
    • rulada cu gem in doua variante simpla si cu cacao
      Ruladă cu gem în 2 variante, rețeta simplă și ieftină
    • Reteta minciunele din aluat fara drojdie
      Minciunele - rețeta veche, fără drojdie din cartea Silviei Jurcovan
    • Chec pufos fara praf de copt
      Chec pufos - rețeta fără praf de copt

    Rețeta completă, cantități și mod de preparare

    clatite moi si pufoase

    Cum se fac clătitele - reţeta de bază cu 3 ouă, lapte și apă minerală

    Ghid complet despre cum se fac clătitele. Rețeta de bază cu 3 ouă, lapte și apă minerală pentru cele mai bune clătite, fine și delicioase! 
    5 from 13 votes
    Tipărește Salvează pe Pinterest
    Pregătire: 5 minutes minutes
    Gătire: 20 minutes minutes
    așteptare: 30 minutes minutes
    Timp total: 55 minutes minutes
    Număr de porții: 20 clătite
    Autor: Iuliana Sbîrnea

    Ingrediente
     

    pentru aproximativ 20 de clătite într-o tigaie de 24 cm

    • 500 ml de lapte
    • 150 ml apă minerală
    • 3 ouă
    • 300 g făină albă (tip 000 sau 650)
    • 50 g unt topit (și răcit)
    • 1 praf de sare
    • 1 lingură de zahăr (opțional)
    • 1 linguriţă de extract de vanilie (doar pentru clătitele dulci)
    • 20 ml de ulei (sau unt pentru uns tigaia - opţional)

    Instrucțiuni de preparare
     

    • Topiți untul și lăsați-l să se răcească. Într-un castron încăpător bateți ouăle cu un praf de sare și cu zahărul (dacă folosiţi).
    • Turnați ⅓ din făină peste ouă și amestecați să nu se facă cocoloașe. Începeți apoi să turnați laptele amestecat cu apa minerală, alternativ cu restul de făină. Amestecați continuu cu un tel de mână sau cu mixerul.
    • Dacă cumva s-au format cocoloașe mari, pe care nu le puteți dizolva, strecurați aluatul printr-o sită, în alt castron.
    • La final turnați untul topit și răcit și amestecați până la omogenizare. Acoperiți castronul și lăsaţi aluatul "să se odihnească 30 de minute" la temperatura camerei
    • Ungeți tigaia cu puțin ulei, folosind o pensulă și lăsați-o să se încingă foarte bine înainte să turnați aluatul. Omogenizaţi aluatul înainte să îl folosiţi, pentru că făina are tendinţa de a se depune pe fundul castronului.
    • Ridicaţi tigaia cu o mână, iar cu cealaltă mână turnaţi aluatul olosind un polonic. Rotiţi tigaia în aşa fel încât aluatul să se distribuie uniform pe toată suprafaţa.
    • Când aluatul se usucă la suprafață, iar marginile sunt rumenite și încep să se desprindă de tigaie, e semn că trebuie să întoarceţi clătita pe partea cealaltă. Folosiţi o paletă sau o spatulă mai lată.
    • Coaceți clătita 20-30 de secunde și pe partea cealaltă. Pe măsură ce le coaceți, răsturnați clătitele unele peste altele pe un platou.

    Rețeta Video

    Valori nutriționale
    Cum se fac clătitele - reţeta de bază cu 3 ouă, lapte și apă minerală
    Valori per porție
    Calorii
    106
    % doza zilnică recomandată*
    Grăsimi
     
    5
    g
    8
    %
    Colesterol
     
    33
    mg
    11
    %
    Carbohidrați
     
    13
    g
    4
    %
    Fibre
     
    0.4
    g
    2
    %
    Zahăr
     
    1
    g
    1
    %
    Proteine
     
    3
    g
    6
    %
    Vitamina A
     
    140
    IU
    3
    %
    Calciu
     
    39
    mg
    4
    %
    * Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

    Note:

    1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

    2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

    Ai încercat această rețetă? Spune-mi în comentarii cum a ieșit!
    Clătite

    Nu uitaţi că puteţi printa reţeta de clătite pentru a o avea la îndemână atunci când o preparaţi sau să o păstraţi la colecţia voastră de reţete de bază! Aaaa şi poate vă e de folos şi reţeta de gem de căpşuni sau cea de sos de caramel sărat! Ambele merg de minune cu clătitele 😉

    Clătite cu dulceaţă

    Din aceeași categorie

    • Rulouri cu scortisoara la airfryer
      Rulouri cu scorțișoară la airfryer. Rețeta cu foietaj, gata în 10 minute!
    • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
      Cremă de zahăr ars - rețeta perfectă, pas cu pas
    • pasat cu lapte si unt
      Păsat cu lapte și unt - rețeta tradițonală de crupe de porumb fierte în lapte
    • langosi unguresti pufosi cu branza si smantana
      Langoși ungurești cu brânză și smântână - rețeta simplă de langoși pufoși

    Reader Interactions

    Comentarii

    1. Ana Maria

      februarie 07, 2017 at 12:19 pm

      Eu am doar 11 ani și îmi place foarte mult să fac prăjituri, biscuiți și tot ce ține de deserturi !!!
      Cu ajutorul tău am înțeles cum se fac clatitele și nu doar acest desert !!!!

      Mulțumesc !

      Răspunde
      • Iuliana

        februarie 07, 2017 at 12:51 pm

        Draga Ana Maria, mesajul tau mi-a mers direct la inima. Multumesc! 🙂
        Ma bucur mult ca ma citesti si te mai astept pe la mine.

        Răspunde
    2. Andreea

      decembrie 01, 2016 at 3:22 pm

      Au ieșit foarte bune ,și gustoase .
      Sunt super bune☆.
      ????

      Răspunde
      • Iuliana

        decembrie 01, 2016 at 3:31 pm

        Ma bucur mult, Andreea! Multumesc pentru mesaj 🙂

        Răspunde
    3. ariadna

      ianuarie 20, 2016 at 10:49 am

      Am facut clatite chiar acum cateva zile. Aveam si eu o dilema cu clatitele care nu ies ;)), insa cand eram studenta am gasit intr-o revista o reteta simpla care merge de minune, cu ea mi-au iesit mereu. Ingredientele difera usor (in sensul ca nu am deloc unt ca in reteta ta).
      E asa: 250 g de faina, 500 ml lichid (lapte, apa sau lapte+apa), 3 oua, un praf de sare, arome dupa gust (vanilie sau rom)
      In acea reteta este un truc: se amesteca intai faina cu 1/2 din cantitatea de lichid cu un tel in forma de para. Astfel aluatul nu mai trebuie sa stea sa se odihneasca la final. Se adauga apoi ouale intregi, restul de lapte/apa, sarea, aromele, se incorporeaza rapid tot cu telul-para si gata. In minutul urmator se poate trece la prajit. Tot acolo mai era o precizare: ca ouale ajuta clatitele sa se dezlipeasca de tigaie. Neavand unt in retetea, eu pun 2-3 picaturi de ulei in tigaia in care le prajesc.

      Mie mi-ar placea sa scrii o reteta buna pentru frisca, daca se poate fara niciun fel de intaritor/aditiv, numai cu smantana si zahar. Mie niciodata nu mi-a iesit frisca :)))

      Răspunde
      • Iuliana

        ianuarie 20, 2016 at 11:29 am

        Ei, uite asa e frumusetea retetei de clatite, ca se pot face in fel si chip 🙂 Eu le fac uneori si fara sa las compozitia sa se odihneasca, dar mi se pare ca ies mai bine legate si mai fine daca las aluatul deoparte.
        Cu frisca treaba e si mai simpla, o bati cu putin zahar si extract de vanilie si gata. O bati putin, nu insisti ca sa nu se transforme in unt. Secretele sunt 2: sa fie smantana grasa, minim 20% grasime, dar e de preferat sa folosesti smantana pt frisca cu peste 30% si sa fi fost tinuta la rece cateva ore inainte sa incepi sa o bati. De asemenea castronul si telurile mixerului trebuie sa fie reci. Simplu, nu-i asa? 🙂

        Răspunde
        • ariadna

          ianuarie 20, 2016 at 11:58 am

          Da, am avut smanatana grasa, cu 32% grasime, era rece, am pus zaharul si am batut-o putin si ... s-a transformat in lapte, adica a devenit lichida. 🙂 Asa am patit de trei ori si nu mai incerc. Trebuie sa fie un secret si aici, dar inca nu l-am depistat. O sa mai caut eu. 🙂

          Răspunde
    4. Claudia

      ianuarie 20, 2016 at 9:37 am

      Gand la gand 🙂
      Azi dimineata, cand am pus la incalzit laptele pentru cel mic l-am si vazut transformat in clatite :))))

      Răspunde
      • Iuliana

        ianuarie 20, 2016 at 11:20 am

        Deci azi faci clatite? Ca daca faci vin la tine, ale mele s-au terminat :))

        Răspunde

    Lasă un comentariu Anulează răspunsul

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Recipe Rating




    Bara principală

    Iuliana Sbirnea
    Despre Iuliana
    Acasă, ne place să împărțim mâncarea bună cu familia. La fel e și cu rețetele: cele bune trebuie împărtășite spre bucuria celor din jur.
    Citește despre mine, aici →
    • ciorba din cap de peste
      Ciorbă din cap de pește cu orez
    • chiftelute din dovlecei cu branza si marar
      Chifteluțe din dovlecei cu sos de iaurt și usturoi
    • Ciulama de ciuperci cu smantana_reteta
      Ciulama de ciuperci cu smântână și mămăliguță
    • cei mai buni cartofi la cuptor
      Cartofi la cuptor crocanți și aromați- cea mai bună rețetă

    Rețete de sezon

    • Rețete cu dovlecei
    • Rețete cu vinete
    • Rețete cu mere
    • Rețete cu prune

    Ținem legătura! Abonează-te la newsletter!

    Nou pe blog

    Aici găsiți cele mai noi rețete apărute pe blog sau cele mai noi articole pe teme culinare.

    • storceag de sturion
      Storceag de sturion ca la Sfântu Gheorghe - rețeta pescărească din Delta Dunării
    • gogosari in sos de mustar cu miere
      Gogoșari în sos de muștar cu miere - rețeta pentru iarnă
    • prajitura desteapta cu vanilie
      Prăjitura deșteaptă cu vanilie - rețeta clasică explicată pas cu pas
    • chiftele în tavă la airfryer
      Chiftele la airfryer gătite perfect în 15 minute. Delicioase și suculente!

    4 conserve care să nu lipsească din cămară

    Din cămara oricărei gospodine nu ar trebui să lipsească câteva conserve esențiale care pot fi folosite toată iarna, la multe mâncăruri.

    • Suc de roşii rapid, 100% natural
      Suc de roşii rapid, 100% natural, la blender sau la robot
    • Ardei iuți în oțet
      Ardei iuți în oțet pentru iarnă - cea mai simplă rețetă
    • Pasta de ardei kapia
      Pastă de ardei kapia pentru iarnă. Bulion de ardei.
    • Gogoşari la oţet pentru iarnă
      Gogoşari la oţet pentru iarnă

    4 REȚETE SIMPLE DE GEM

    Cum să închizi vara într-un borcan: gem delicios, cu puțin zahăr din fructele tale preferate: smochine prune, mere, etc.

    • Gem de smochine
      Gem de smochine cu puțin zahăr și bucăți mari de fructe
    • Gem de struguri
      Gem de struguri
    • Gem de gutui
      Gem de gutui
    • gem de prune
      Gem de prune simplu și bun, 100% natural

    TORTURI PENTRU ZILE SPECIALE

    Dacă doriți un tort delicios și ușor de făcut, iată mai jos câteva idei!

    • Tort de mere caramelizate
      Tort de mere caramelizate și blat de pandișpan
    • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
      Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
    • Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală_felie
      Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală
    • Tort Tiramisu rețeta clasică
      Tort Tiramisu - rețeta clasică, cu ouă fierte la abur
    MAI MULTE REȚETE DE TORT

    La plăcinte, înainte!

    Rețete ușoare de plăcinte dulci sau sărate: cu carne, brânză, mere, dovleac, etc. Ușoare și rapide, indiferent de umplutură, plăcintele sunt o bucurie pentru toată familia!

    • Cea mai usoara placinta cu mere
      Cea mai ușoară plăcintă cu mere. Plăcintă creață.
    • placinta cu branza dulce
      Plăcintă cu brânză dulce și iaurt. Rețeta tradițională.
    • placinta cu carne tocata
      Plăcintă cu carne tocată și foi cumpărate
    • Placinta cu dovleac
      Plăcinta cu dovleac cu foi subțiri - desertul copilăriei

    Inspirație culinară pentru fiecare zi

    Rețete dietetice
    retete 30 minute
    Rețete rapide

    ARTICOLE UTILE

    • tipuri de gelatina foi si granule
      Gelatină foi sau granule? Cum se folosește gelatina.
    • praf de copt
      Praf de copt - când, cât și cum se folosește
    • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
      Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
    • coperta regim fara sare pe o tabla neagra
      Regim fără sare - ce mâncăm, ce cumpărăm? Rețete fără sare.
    VEZI MAI MULTE ARTICOLE

    ACTUALIZATE RECENT

    Rețete mai vechi de pe blog pe care le-am revizuit de curând, au primit fotografii noi și frumoase sau chiar variantă video.

    • prajitura Fanta
      Prăjitura Fanta cu brânză dulce - rețeta pas cu pas, fără secrete
    • prajitura cu branza dulce si aluat fraged
      Prăjitură cu brânză dulce și aluat fraged - rețeta de tartă cu brânză de vaci și stafide
    • Tort Medovik
      Tort Medovik - rețeta de tort rusesc cu miere și smântână
    • Tiramisu
      Tiramisu - rețeta clasică cu mascarpone și pișcoturi

    Footer

    ↑ SUS ↑
    • Politica cookies
    • Politica de confidențialitate

    • Contact
    • Blog
    • FAQ

    Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).


    Copyright © 2023 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.