Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Colecții de rețete

6 idei de meniu pentru masa de Paște - rețete pentru toate gusturile

Publicat la 19 martie 2023 de Iuliana Sbîrnea - Lasă un comentariu - Această postare poate conține linkuri afiliate

78 shares

Căutați idei de meniu pentru masa de Paște? Iată aici cele mai potrivite rețete pentru toate gusturile.

Veți găsi mai jos idei gustoase care să vă ajute să alcătuiți un meniu pascal delicios și diversificat, indiferent dacă vă plac mâncărurile tradiționale, cu carne de miel sau ied sau dacă preferați alte tipuri de carne. Am ales pentru voi rețete variate cu carne de vită , porc sau pasăre.

 idei de meniu pentru masa de Paște

Am conceput de asemenea și un meniuri speciale pentru iubitorii de preparate din pește, precum și meniuri gândite cu grijă pentru vegetarieni sau pentru cei cu un stil de viață vegan.

Pentru fiecare meniu m-am gândit, desigur și la aperitivele și deserturile pascale potrivite.

Nu uitați că de pe masa de Paște nu trebuie să lipsească ouăle roșii vopsite natural, folosind ingrediente care se găsesc cu ușurință în orice gospodărie.

Mergi direct la:
  • #1 Meniu de Paște tradițional - cu carne de miel sau ied
  • #2 Meniu tradițional - cu vită și porc
  • #3 Meniu tradițional - cu carne de pasăre
  • #4 Meniu de Paște simplu și rapid - cu pește
  • #5 Meniu modern - vegetarian
  • #6 Meniu modern - vegan

#1 Meniu de Paște tradițional - cu carne de miel sau ied

În mod tradițional, meniul pentru masa de Paște a românilor cuprinde, pe lângă nelipsitele ouă roșii și sărățele, drob din măruntaie de miel învelit în prapur, ciorbă de miel și neapărat o friptură suculentă de miel cu garnitură și salată verde. Mâncărurile se pot pregăti de asemenea și cu carne de ied. Vor fi la fel de gustoase!

Pentru desert se pregătesc minunații cozonaci pufoși cu umplutură de mac sau nucă, precum și pasca tradițională din aluat de cozonac cu umplutură de brânză dulce, decorată cu cruce.

Toate acestea le veți găsi în meniul tradițional de mai jos.

Sărățele cu untură și iaurt - rețeta simplă, tradițională
Rețeta de sărățele cu untură și iaurt este ușoară și foarte spornică. Veți avea sărățele crocante la exterior și fragede în interior, perfecte pentru o masă de sărbătoare și apreciate de toată familia.
Vezi rețeta aici
saratele cu untura si iaurt
Drob de miel - rețeta tradițională
Drob tradițional din organe de miel cu multe verdețuri proaspete, de primăvară: ceapă și usturoi verde, pătrunjel sau mărar proaspăt. Cum să faceți un drob fraged și gustos, care se taie frumos în felii și nu se desface.
Vezi rețeta aici
Drob de miel
Borș de miel cu leuștean
Rețeta de borș de miel cu leuștean, nelipsită din meniul tradițional de Paște. O ciorbă bogată și gustoasă, plină de verdețuri proaspete: ștevie, lobodă, leuștean. Se poate servi cu smântână și ceapă verde.
Vezi rețeta aici
Borş de miel cu leuştean
Pulpă de miel marinată în kefir
Cum să faci cea mai fragedă pulpă de miel marinată în kefir și coaptă lent în cuptor. O rețetă simplă, cu ingrediente puține, dar extraordinar de gustoasă.
Vezi rețeta aici
Pulpă de miel marinată în kefir cu usturoi
Cozonac cu nucă pufos și aromat
Rețeta de cozonac împletit cu multă umplutură delicioasă de nucă. Cozonac tradițional, foarte pufos, care se desface în pale și se păstrează fraged mai multe zile.
Vezi rețeta aici
Cozonac cu nuca
Pască tradițională cu brânză dulce și stafide – cu aluat de cozonac și cruce pe mijloc
Rețeta tradițională de pască cu brânză dulce și stafide și aluat de cozonac prezentată pas cu pas: cum se modelează aluatul, ce fel de brânză se folosește și cât timp se coace pasca.
Vezi rețeta aici
Pasca cu branza dulce

#2 Meniu tradițional - cu vită și porc

Nu mâncați carne de miel sau de ied? Nu-i nimic! Am pregătit pentru voi un meniu cu mâncăruri tradiționale gătite cu carne de vită sau de porc, precum și un delicios drob din măruntaie de pui cu ciuperci și smântână.

Începem masa cu sărățele fragede și bune din aluat cu brânză de vaci, iar la final avem cozonac pufos umplut cu dulceață și păscuțe delicioase cu brânză dulce și stafide.

Sărățele cu brânză de vaci și chimen – Rețetă ușoară de saleuri
Sărățele din aluat fraged cu unt și brânză de vaci, fără drojdie sau praf de copt. Aceste sărățele minunate se desfac în zeci de foițe, sunt foarte fragede și atât de gustoase!
Vezi rețeta aici
sărățele sau saleuri cu chimen din aluat cu unt și brânză de vaci
Cel mai fraged drob de pui cu ciuperci – se taie perfect, rămâne suculent
Rețeta de drob de pui cu ciuperci, fraged și bine legat. Se taie perfect, rămâne suculent și este ideal pentru masa de Paște sau ca aperitiv.
Vezi rețeta aici
drob de pui cu ciuperci si smantana
Ciorbă de burtă
Rețeta de ciorbă de burtă, explicată pas cu pas, foarte ușor de făcut acasă, cu gust desăvârșit. Cum se face ciorba de burtă, ce fel de os se folosește la ciorba de burtă, ce legume punem la ciorba de burtă.
Vezi rețeta aici
Ciorba de burta
Friptură de porc la cuptor cu cartofi și legume - rețeta cu ceafă de porc întreagă
Ce poate fi mai bun pentru o masă în familie decât o friptură de porc la cuptor, fragedă și suculentă, înconjurată de cartofi moi și aromați!
Vezi rețeta aici
Friptură de porc la cuptor cu cartofi - rețeta cu ceafă de porc întreagă
Cozonac cu gem sau dulceață
O rețetă de cozonac pufos și delicat, cu miez moale și parfumat. Îl puteți umple cu gemul sau dulceața preferată. Veți obține un cozonac pe cât de frumos, pe atât de delicios!
Vezi rețeta aici
Cozonac cu gem
Păscuțe cu brânză dulce și stafide. Mini pască cu aluat de cozonac.
Păscuțe cu brânză dulce și stafide, mici, aurii și delicioase. O rețetă de mini pască cu aluat de cozonac, ideală pentru sărbătorile pascale.
Vezi rețeta aici
Pascute cu branza dulce si stafide

#3 Meniu tradițional - cu carne de pasăre

Doriți un meniu pentru masa de Paște care să fie tradițional, dar ușor? Avem idei gustoase cu carne de pasăre! Putem începe masa cu câțiva covrigei crocanți și un drob de pui cu multe legume.

O supă de pui cu găluște pufoase de griș va fi cu siguranță pe gustul tuturor mesenilor iar o pulpa de curcan marinată, fragedă și suculentă va fi vedeta mesei de Paște!

La desert vă propun un cozonac fin, cu smântână și stafide și o pască ușoară cu blat de pandișpan.

Covrigei de casă cu telemea și semințe
Covrigei de casă cu telemea, cea mai simplă și rapidă rețetă pentru un aperitiv delicios, potrivit pentru orice masă festivă.
Vezi rețeta aici
Covrigei de casă cu telemea și semințe
Supă de pui cu găluște de griș
Rețeta tradițională de supă de pui cu găluște de griș pufoase. Cum se face supa de pui limpede. Supă din carne de pasăre sănătoasă și consistentă.
Vezi rețeta aici
Supa de pui cu galuste de gris
Curcan la cuptor marinat în iaurt, cu cartofi și usturoi
O friptură din pulpă de curcan fragedă, suculentă și frumos rumenită. Află cum să faci o friptură perfectă pentru orice masă de sărbătoare și care va fi cu siguranță apreciată de toată familia.
Vezi rețeta aici
Curcan la cuptor marinat în iaurt
Cozonac cu smântână și stafide
Vrei un cozonac fin, pufos, care se păstrează proaspăt mai multe zile? Încearcă această rețetă de cozonac cu smântână și stafide!
Vezi rețeta aici
Cozonac cu smantana si stafide
Pască cu blat de pandișpan – rețetă rapidă cu brânză dulce și stafide
Rețetă de pască cu blat pufos de pandișpan și umplutură cremoasă de brânză dulce și stafide. Rapidă, gata într-o oră, perfectă pentru Paște.
Vezi rețeta aici
Pasca cu blat de pandispan

#4 Meniu de Paște simplu și rapid - cu pește

Căutați un meniu de Paște simplu și rapid? Preparatele din pește sunt delicioase și se fac mai ușor și în timp mai scurt decât alte cărnuri. Sunt mai sănătoase și au mai puține calorii.

Drobul de pește cu smântână poate înlocui cu succes drobul tradițional. O supă de somon va fi ușoară și delicioasă, iar frigăruile de ton cu legume, gătite rapid la tigaie vor fi o încântare pentru amatorii de bunătăți din pește.

La desert, un cozonac Babka, mai puțin pretențios decât cel tradițional românesc și o pască fără aluat, atât de cremoasă de se topește în gură!

Sărăţele rapide cu telemea şi smântână
Cea mai rapidă rețetă de sărățele, doar cu ingrediente simple, fără dospire! Veți avea sărățele crocante și delicioase în cel mai scurt timp și cu efort minime!
Vezi rețeta aici
Sărăţele rapide cu telemea şi smântână
Drob de pește cu smântână
Rețeta de drob de pește cu smântână, un aperitiv delicios pentru orice sărbătoare. Drobul de pește are doar câteva ingrediente și se face foarte ușor.
Vezi rețeta aici
Drob de peste
Supă finlandeză de somon (Lohikeitto)
Supa finlandeză de somon (Lohikeitto), este extraordinar de reconfortantă într-o zi friguroasă și e gata în doar 30 de minute!
Vezi rețeta aici
Castron cu supă albă cu somon, morcovi, cartofi si marar
Frigărui de ton cu legume la tigaie
Frigărui de ton la tigaie însoțite de multe legume coapte. Mâncarea ideală pentru prânz sau cină. Este simplă, ușoară și dietetică, iar marinada de ceapă care îmbracă peștele aduce un plus de savoare și arome irezistibile.
Vezi rețeta aici
Vas alb cu patru frigarui de ton cu legume colorate asezate pe pat de salata
Pască fără aluat cu brânză de vaci și multe stafide
Pască fără aluat cu brânză de vaci, smântână și stafide – cremoasă, fină și ușor de făcut. Rețetă tradițională, perfectă pentru Paște!
Vezi rețeta aici
Pasca fara aluat

#5 Meniu modern - vegetarian

Ați exclus carnea din alimentația zilnică? Perfect! Am pentru voi un meniu vegetarian care poate sta cu succes pe orice masă festivă.

Facem pogăcele cu cașcaval pentru începutul mesei, apoi un chec aperitiv care înlocuiește minunat orice drob.

O supă cremă de ardei copți urmată de o tartă cu brânză și sparanghel vor satisface chiar și cele mai exigente gusturi.

Pentru desert, vă sugerez un cozonac deosebit, cu maia naturală și o pască cu ciocolată în două culori.

Pogăcele cu caşcaval la cuptor - rețetă ușoară pentru un aperitiv delicios
Pogăcele cu cașcaval, din aluat fraged cu brânză de vaci. Sunt mici, rotunde, și foarte gustoase. Se desfac în straturi, sunt puțin crocante și merg de minune atât cu vinul cât şi cu berea. 
Vezi rețeta aici
Pogăcele cu caşcaval delicioase şi uşor de făcut
Chec aperitiv cu iaurt
Un chec aperitiv poate înlocui cu succes orice rețetă tradițională de drob. Dacă doriți un chec vegetarian, nu trebuie decât să omiteți șunca din lista ingredientelor!
Vezi rețeta aici
chec aperitiv cu iaurt
Supă cremă de ardei copți. Cu sau fără brânză cu mucegai
O supă cremă fină și catifelată, plină de arome! O puteți servi cu brânzeturile care vă plac, de la cașcaval sau parmezan ras, până la cuburi delicioase de gorgonzola.
Vezi rețeta aici
supa crema de ardei copti
Tartă cu brânză și sparanghel
Tartă cu brânză și sparanghel, o rețetă vegetariană ușoară și foarte aspectuoasă. Baza este din aluat de foietaj pe care îl puteți cumpăra sau îl puteți face acasă.
Vezi rețeta aici
Tarta cu branza si sparanghel
Cozonac cu maia naturală și stafide
Pentru iubitorii aluaturilor dospite cu maia naturală, iată o rețetă specială de cozonac fin, cu un gust deosebit. Îl puteți umple după preferință doar cu stafide sau cu cremă de nuci, mac, dulceață, rahat, etc.
Vezi rețeta aici
Cozonac cu maia naturala si stafide
Pască delicioasă cu ciocolată – rețeta simplă pe care o vei face tot anul
Pască cu ciocolată – rețetă simplă și rapidă, cu blat de ciocolată și umplutură fină de brânză dulce. Perfectă pentru Paște sau orice ocazie!
Vezi rețeta aici
Pască cu ciocolată

#6 Meniu modern - vegan

Din ce în ce mai multe persoane adoptă un stil de viață vegan . Dacă vă numărați printre ele, v-am pregătit un meniu gustos și deosebit, cu note tradiționale, ca pentru o mare sărbătoare.

Folosim doar ingrediente simple și naturale pentru cele mai bune preparate vegane!

Ceva de ronțăit? Avem o rețetă minunată de grisine crocante și trigoane delicioase umplute cu ciuperci.

Profităm de verdețuri cu o ciorbă tradițională de lobodă roșie cu cartofi și facem o sarmale cu soia și ciuperci, învelite în frunze de varză și fierte lent în oala de lut.

La desert? Cozonac, bineînțeles! Un minunat cozonac vegan din aluat parfumat și aromat, frământat cu suc de portocale. Și pentru doritori, cea mai simplă prăjitură cu mere din câte există! Și una dintre cele mai bune!

Grisine cu ulei de măsline și griș
Încearcă această rețetă de grisine cu ulei de măsline! E ușoară și spornică! Vei avea 3 tăvi de grisine crocante. Pentru toată familia!
Vezi rețeta aici
Grisine cu ulei de măsline și griș
Trigoane cu ciuperci în foi subțiri de plăcintă - rețetă de post
Trigoane cu ciuperci învelite în foi subțiri de plăcintă! Se fac ușor, sunt delicioase și sunt potrivite pentru orice masă a zilei sau ca aperitiv pentru o masă de sărbătoare în familie.
Vezi rețeta aici
farfurie cu placinta de post cu ciuperci
Ciorbă de lobodă roșie cu cartofi
Cum să faci cea mai gustoasă ciorbă de lobodă roșie cu cartofi. O rețetă tradițională, de primăvară, de post, simplă și de sănătoasă.
Vezi rețeta aici
Ciorbă de lobodă roșie cu cartofi
Sarmale de post cu soia și ciuperci în foi de varză acră
Cea mai bună umplutură în aceste sarmale de post cu soia și ciuperci! Sarmale gustoase, în foi de varză acră, fierte încet în oală de lut.
Vezi rețeta aici
Sarmale de post cu soia
Cozonac de post cu suc de portocale și migdale
E foarte bun acest cozonac din aluat de post frământat cu suc de portocale! Veți avea un cozonac aromat și pufos, umplut cu o cremă delicioasă de migdale și merișoare confiate.
Vezi rețeta aici
cozonac de post cu suc de portocale
Prăjitură turnată cu mere rase
Cea mai simplă rețetă de prăjitură turnată cu mere rase și scorțișoară. O prăjitură vegană cu blat fraged și pufos, foarte ieftină și rapidă.
Vezi rețeta aici
Prăjitură turnată cu mere

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • ilustratie articol cu 5 Idei de Meniu Sănătos și Echilibrat
    5 Idei de Meniu Sănătos și Echilibrat - Rețete Rapide și Calorii
  • 3 supe reci de vara- tarator, gazpacho, avocado
    BlendyGo 3 - ideal pentru supe reci de vară - 3 rețete gata în câteva minute!
  • 30 de retete gata in 30 de minute
    30 de Rețete gata în 30 minute. Sau mai puțin!
  • colectie de retete cu carne de pui gatita la tigaie
    10 Rețete de Pui la Tigaie - Simplu și Savuros
78 shares

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕


Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile

  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens

  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște

  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă

  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon

  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală

  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas

  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video

  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie

  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni

ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie

  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură

  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată

  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi

ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas

  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon

  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii

  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi

  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi

  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

x